​Udskiftning af vinduer efter mål

Trænger dine vinduer til at blive udskiftet?

Hvis det er blevet tid til at få monteret nye vinduer i huset eller i erhvervsbygningen, så står vi hos Akson Byg klar med vores professionelle hjælp. Vi er din lokale tømrer og bygningskonstruktør i Aarhus, Odder, Skanderborg og Horsens. Har du brug for professionel udskiftning af vinduer i et andet nærliggende område, kan vi med al sandsynlighed også hjælpe dig.

8 fordele ved at lade os skifte dine vinduer

Der er flere fordele ved lige netop at lade vores virksomhed stå for monteringen af dine nye vinduer. Her ønsker vi i særdeleshed at fremhæve følgende fordele ved at vælge os:

  1. Vi udfører smukt og solidt tømrerarbejde
  2. Vi har en tæt dialog med dig undervejs i processen
  3. Vi er meget fleksible i forbindelse med montering af vinduer
  4. Vi sørger for en grundig forventningsafstemning, inden vi går i gang
  5. Vi leverer den bedste rådgivning
  6. Vi har dig og dine ønsker i centrum
  7. Vi har fokus på din tilfredshed og afslutter ikke opgaven, før du er tilfreds
  8. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Der er mange forskellige faktorer, der spiller en afgørende rolle i forbindelse med prissætningen af nye vinduer. Vores priser på udskiftning af vinduer afhænger bl.a. af, hvor mange vinduer du skal have udskiftet, og hvor store de nye vinduer skal være i forhold til de gamle. Ved at vælge større vinduer kan du f.eks. få mere lys ind i din bolig eller i dine virksomhedslokaler.

Vores priser afhænger derudover også af, hvilke vinduer du vælger, herunder hvilken vinduesproducent og hvilket materiale vinduerne skal være fremstillet i. Ønsker du f.eks., at vinduerne skal være vedligeholdelsesfrie?

Du er altid velkommen til at kontakte os for at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på lige netop din opgave.

Vi står klar med kompetent rådgivning

Vi lægger stor vægt på din tilfredshed med det færdige resultat. Derfor ønsker vi også, at du får den rette løsning til at starte med. Vi står således klar med kompetent rådgivning og vejledning både indledningsvist og under udskiftning af vinduer.​

Vi giver gerne et tilbud

Går du rundt med en konkret idé eller tanke om noget, du tror vi kan hjælpe dig med, er du naturligvis meget velkommen til at sende os en forespørgsel.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.

Vi udfører opgaver i hele Sønderjylland og Østjylland

Vi har afdelinger i Aarhus og Aabenraa hvilke betyder at vi udfører opgaver i hele Sønderjylland og Østjylland.​

Vi udfører opgaver i hele Sønderjylland og Østjylland

Vi har afdelinger i Aarhus og Aabenrå hvilke betyder at vi udfører opgaver i hele Sønderjylland og Østjylland.​

Hvad der gør os unik

Hvorfor skal du vælge os?​

Bygningskonstruktør & Tømrer

Hos os får du altid det resultat og den bedste rådgivning, da vi både er tømrer og bygningskonstruktør.

Hos os er kunden altid i centrum

For os er det altid vigtigt, at du er tilfreds med arbejdet, når vi kører igen. Vi vægter nemlig kundetilfredshed højest.

Kvalitetsarbejde – hver gang!

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, hos os er du i sikre hænder, og vi afslutter ikke projektet før du er tilfreds.

Har du brug for rådgivning til dit nye tag, udvidelse af huset eller noget helt tredje?

Vi er altid klar til at hjælpe dig videre og svare på eventuelle spørgsmål du må have, vores kompetencer spænder bredt og du kan være sikker på god vejledning og kommunikation, når du vælger os til dit næste projekt. Fortæl os om dine ønsker og vi vil ud fra disse udarbejde et tilbud, som er skræddersyet til netop dig.

Når huset trænger til en tilbygning, når gulvet trænger til en overhaling eller paneler, døre og vinduer har brug for en kærlig hånd, står vi klar til at udføre arbejdet.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til kontakt@akson.dk

Henvendelser besvares hurtigst muligt.​