​Halbyggeri i høj kvalitet for private og erhverv

Byg en hal sammen med os

Hos Akson Byg har vi stor erfaring inden for halbyggeri. Vi bygger for både privatpersoner og erhvervskunder i bl.a. Aarhus, Skanderborg, Horsens og Odder. Har du en drøm om at få bygget en hal et andet sted i nærheden, så kan vi sikkert også hjælpe dig.

Derfor skal du vælge os til dit halbyggeri

Der er flere gode grunde til, hvorfor du lige netop bør vælge at lade os varetage dit halbyggeri. Vi udfører smukt og solidt tømrerarbejde, og vi sørger for at have et tæt samarbejde med dig under hele byggeriet. På den måde er du sikret det bedste resultat, der matcher dine ønsker og forventninger.

I vores virksomhed er kunden altid i centrum. Det er nemlig vigtigt for os, at du bliver tilfreds med det udførte arbejde, da kundetilfredshed er noget af det, som vi vægter allerhøjst. Derfor sørger vi også for at udvise stor fleksibilitet under forløbet.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Når du vælger at lade os varetage dit halbyggeri, så er du garanteret veludført arbejde i højeste kvalitet. Vi afslutter ikke byggeriet, før du er tilfreds med resultatet.

Alt i alt kan det opsummeres til følgende 5 grunde til at vælge vores firma:

  1. Vi leverer smukke og langtidsholdbare løsninger
  2. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten
  3. Vi har dig og din tilfredshed i fokus
  4. Vi sørger for en tæt dialog med dig under hele byggeriet
  5. Vi afslutter ikke dit halbyggeri, før du er tilfreds

Vi står klar med kompetent rådgivning

Vi tilbyder kompetent rådgivning og vejledning, så du kan være sikker på at få det helt rigtige resultat. Vi er både tømrer og bygningskonstruktør, hvilket betyder, at vi kan sikre dig den rette rådgivning.

Kontakt os og indhent et skræddersyet tilbud på dit byggeri

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på lige netop dit halbyg. Vi sørger for en grundig forventningsafstemning, inden vi går i gang, og vi tilbyder ganske fordelagtige priser i forhold til den høje kvalitet, vi leverer.​

Vi giver gerne et tilbud

Går du rundt med en konkret idé eller tanke om noget, du tror vi kan hjælpe dig med, er du naturligvis meget velkommen til at sende os en forespørgsel.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.

Vi udfører opgaver i hele Sønderjylland og Østjylland

Vi har afdelinger i Aarhus og Aabenraa hvilke betyder at vi udfører opgaver i hele Sønderjylland og Østjylland.​

Vi udfører opgaver i hele Sønderjylland og Østjylland

Vi har afdelinger i Aarhus og Aabenrå hvilke betyder at vi udfører opgaver i hele Sønderjylland og Østjylland.​

Hvad der gør os unik

Hvorfor skal du vælge os?​

Bygningskonstruktør & Tømrer

Hos os får du altid det resultat og den bedste rådgivning, da vi både er tømrer og bygningskonstruktør.

Hos os er kunden altid i centrum

For os er det altid vigtigt, at du er tilfreds med arbejdet, når vi kører igen. Vi vægter nemlig kundetilfredshed højest.

Kvalitetsarbejde – hver gang!

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, hos os er du i sikre hænder, og vi afslutter ikke projektet før du er tilfreds.

Har du brug for rådgivning til dit nye tag, udvidelse af huset eller noget helt tredje?

Vi er altid klar til at hjælpe dig videre og svare på eventuelle spørgsmål du må have, vores kompetencer spænder bredt og du kan være sikker på god vejledning og kommunikation, når du vælger os til dit næste projekt. Fortæl os om dine ønsker og vi vil ud fra disse udarbejde et tilbud, som er skræddersyet til netop dig.

Når huset trænger til en tilbygning, når gulvet trænger til en overhaling eller paneler, døre og vinduer har brug for en kærlig hånd, står vi klar til at udføre arbejdet.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til kontakt@akson.dk

Henvendelser besvares hurtigst muligt.​