Energioptimering og renovering af hus

Kompetent hjælp til energioptimering af hus

Søger du hjælp til et renoveringsprojekt? Så kan du med fordel kontakte os hos Akson Byg. Vi tilbyder renovering af hus, facade og ejendom. Det kan både bidrage til at sænke din elregning og til at udnytte husets kvadratmeter bedre. 

Vi kan også hjælpe dig med en tilbygning til dit hus. 

Vi har hjulpet mange glade og tilfredse kunder i og omkring Aarhus, Skanderborg, Horsens og Odder.

Vi er altid meget grundige i vores arbejde, og ved at vælge os til din energioptimering af hus, kan vi garantere dig et professionelt forløb. Vi kan f.eks. hjælpe med renovering af badeværelse, køkken, kælder, trapper eller et helt andet sted.

Ved større renoveringer kræves en byggetilladelse samt dokumentation for, om arbejdet er udført korrekt. Vi hjælper med byggerådgivning, ansøgning om eventuel byggetilladelse og de dokumenter, som skal sendes med.

Professionel tilgang til husrenovering

Hos Akson Byg udfører vi en bred vifte af opgaver inden for energioptimering og renovering af hus. Det kan bl.a. omfatte:

  • Enkle projekter
  • Avancerede projekter
  • Totalrenovering af hus

Uanset hvad din opgave byder, står vi klar til at løse den i samarbejde med andre dygtige håndværkere, som vi har et fast samarbejde med. Samarbejdet betyder, at vi altid kan give et samlet tilbud på hele din opgave, og at du kan nøjes med at kontakte én håndværker til store byggeprojekter.

Ved renovering og energioptimering af hus lægger vi vægt på, at projektet bliver godt gennemtænkt, og er nøje planlagt fra start til slut. Dermed undgås misforståelser og uforudsete problematikker undervejs. Den gode planlægning sikrer også, at arbejdet er færdigt til tiden – og til den aftalte pris.

Hvad koster renovering af hus?

Ønsker du at høre mere om energimærkning, energirenovering, facaderenovering eller noget helt andet, skal du aldrig tøve med at kontakte os. Vi informerer dig gerne yderligere om muligheder og priser. Din pris afhænger naturligvis af opgavens omfang – herunder valg af materialer, opgavens størrelse og meget mere. Vi finder dog altid et godt og uforpligtende tilbud til dig, som du så kan takke ja eller nej til.

Vi ser frem til at hjælpe dig med renovering og energioptimering af hus.

Vi giver gerne et tilbud

Går du rundt med en konkret idé eller tanke om noget, du tror vi kan hjælpe dig med, er du naturligvis meget velkommen til at sende os en forespørgsel.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.

Vi udfører opgaver i hele Sønderjylland og Østjylland

Vi har afdelinger i Aarhus og Aabenraa hvilke betyder at vi udfører opgaver i hele Sønderjylland og Østjylland.​

Vi udfører opgaver i hele Sønderjylland og Østjylland

Vi har afdelinger i Aarhus og Aabenrå hvilke betyder at vi udfører opgaver i hele Sønderjylland og Østjylland.​

Hvad der gør os unik

Hvorfor skal du vælge os?​

Bygningskonstruktør & Tømrer

Hos os får du altid det resultat og den bedste rådgivning, da vi både er tømrer og bygningskonstruktør.

Hos os er kunden altid i centrum

For os er det altid vigtigt, at du er tilfreds med arbejdet, når vi kører igen. Vi vægter nemlig kundetilfredshed højest.

Kvalitetsarbejde – hver gang!

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, hos os er du i sikre hænder, og vi afslutter ikke projektet før du er tilfreds.

Har du brug for rådgivning til dit nye tag, udvidelse af huset eller noget helt tredje?

Vi er altid klar til at hjælpe dig videre og svare på eventuelle spørgsmål du må have, vores kompetencer spænder bredt og du kan være sikker på god vejledning og kommunikation, når du vælger os til dit næste projekt. Fortæl os om dine ønsker og vi vil ud fra disse udarbejde et tilbud, som er skræddersyet til netop dig.

Når huset trænger til en tilbygning, når gulvet trænger til en overhaling eller paneler, døre og vinduer har brug for en kærlig hånd, står vi klar til at udføre arbejdet.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til kontakt@akson.dk

Henvendelser besvares hurtigst muligt.​