Få lavet en tilbygning

Få mere plads med en ombygning

Tilbygninger kan være et godt og billigt alternativ til en flytning, hvis du har brug for flere kvadratmetrer, og det kan vi hjælpe dig med hos Akson Byg. Vi hører til i Aarhus, men kører ud til både private og erhvervskunder i områder nær Skanderborg, Horsens og Odder.

Inden du beslutter dig for at forlænge dit sommerhus med en ny entre eller få et større badeværelse, som du og familien har drømt om, skal du først sætte dig nøje ind i lokalplanen og bygningsreglementet. Hvis du er i tvivl om gældende regler for tilbygning, er du meget velkommen til at kontakte os vedrørende byggerådgivning.

Vi varetager gerne din entreprise

Står du foran et større byggeprojekt, så lad os stå for entreprisen. På den måde undgår du besværet med at holde snor i en lang række forskellige håndværkere, og du slipper for endnu flere regninger.

Vi kan løse en bred vifte af opgaver inden for tilbygning, og vores arbejde omfatter blandt andet:

  • Ny udestue
  • Ombygning af udestue til ekstra værelse
  • Udvidelse af badeværelse
  • Rumdeling til eksempelvis børneværelser
  • Tilbygning med stue/opholdsrum
  • Ombygning af garage
  • Andre opgaver for et byggefirma

Vi foretager også renovering af hus.​

Få en skræddersyet løsning til en god pris

Vi tilbyder et hav af tilbygninger til dit hjem, og det er kun fantasien, som sætter grænser for form og funktion af din tilbygning. En tilbygning kan på elegant vis integreres med det nuværende hjem. Vi tilbyder en totalløsning som gælder lige fra projektering til opførelse.

I dag kan man nemt udvide med en tagetage, selv om tagets hældning er lille, eller taget er fladt. Vi kan også hjælpe dig med et nyt tag. En udestue er en relativ billig og hyggelig måde at få flere kvadratmetrer på. Uanset dit ønske, forsøger vi at skræddersy en løsning til dit hus i samarbejde med arkitekter og ingeniører.

Ønsker du at høre mere om dine muligheder, eller har du brug for inspiration eller priser, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi giver gerne et tilbud

Går du rundt med en konkret idé eller tanke om noget, du tror vi kan hjælpe dig med, er du naturligvis meget velkommen til at sende os en forespørgsel.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.

Vi udfører opgaver i hele Sønderjylland og Østjylland

Vi har afdelinger i Aarhus og Aabenraa hvilke betyder at vi udfører opgaver i hele Sønderjylland og Østjylland.​

Vi udfører opgaver i hele Sønderjylland og Østjylland

Vi har afdelinger i Aarhus og Aabenrå hvilke betyder at vi udfører opgaver i hele Sønderjylland og Østjylland.​

Hvad der gør os unik

Hvorfor skal du vælge os?​

Bygningskonstruktør & Tømrer

Hos os får du altid det resultat og den bedste rådgivning, da vi både er tømrer og bygningskonstruktør.

Hos os er kunden altid i centrum

For os er det altid vigtigt, at du er tilfreds med arbejdet, når vi kører igen. Vi vægter nemlig kundetilfredshed højest.

Kvalitetsarbejde – hver gang!

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, hos os er du i sikre hænder, og vi afslutter ikke projektet før du er tilfreds.

Har du brug for rådgivning til dit nye tag, udvidelse af huset eller noget helt tredje?

Vi er altid klar til at hjælpe dig videre og svare på eventuelle spørgsmål du må have, vores kompetencer spænder bredt og du kan være sikker på god vejledning og kommunikation, når du vælger os til dit næste projekt. Fortæl os om dine ønsker og vi vil ud fra disse udarbejde et tilbud, som er skræddersyet til netop dig.

Når huset trænger til en tilbygning, når gulvet trænger til en overhaling eller paneler, døre og vinduer har brug for en kærlig hånd, står vi klar til at udføre arbejdet.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til kontakt@akson.dk

Henvendelser besvares hurtigst muligt.​