Vi anlægger en terrasse, der passer til dig

Professionel opbygning af træterrasse​

Drømmer du om en ny træterrasse?

Går du og drømmer om at få hjælp til opbygning af træterrasse? Så er du det helt rigtige sted. Hos Akson Byg tømrer har vi bygget terrasser i alle størrelser, og vi står klar til at hjælpe lige netop dig med din terrasse, der passer til dit hus og dine ønsker. Vi står for lægning af træterrasse i bl.a. Aarhus, Skanderborg, Horsens, Odder og omegn – og så endda til gode priser.

Byg en træterrasse sammen med os

Når vi står for opbygning af træterrasse, bruger vi kun de bedste materialer, så det færdige resultat både er smukt og solidt. Vi har bygget terrasser til mange forskellige huse, og finder derfor også gerne en løsning til dig.

En ny træterrasse skal opfylde mange behov. Den skal f.eks. kunne bruges til solbadning, give skygge og være legeplads for børnene. Derudover skal den give plads til, at familie og venner kan sidde i aftensolen og nyde udsigten til havens blomster eller kvarterets taglandskab. Derfor er det en god idé at søge rådgivning, inden arbejdet går i gang.

Få et tilbud på opbygning af træterrasse

Når du skal bruge hjælp til opbygning af træterrasse, tænker du måske ”men hvad koster en træterrasse?” – vores priser afhænger bl.a. af valg af byggematerialer, terrassens form og størrelse og projektets varighed. Vi sørger for at udnytte alle kvadratmeter bedst muligt. Ønsker du en konkret pris på din nye terrasse, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at hjælpe dig!

Vi giver gerne et tilbud

Går du rundt med en konkret idé eller tanke om noget, du tror vi kan hjælpe dig med, er du naturligvis meget velkommen til at sende os en forespørgsel.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.

Vi udfører opgaver i hele Sønderjylland og Østjylland

Vi har afdelinger i Aarhus og Aabenraa hvilke betyder at vi udfører opgaver i hele Sønderjylland og Østjylland.​

Vi udfører opgaver i hele Sønderjylland og Østjylland

Vi har afdelinger i Aarhus og Aabenrå hvilke betyder at vi udfører opgaver i hele Sønderjylland og Østjylland.​

Hvad der gør os unik

Hvorfor skal du vælge os?​

Bygningskonstruktør & Tømrer

Hos os får du altid det resultat og den bedste rådgivning, da vi både er tømrer og bygningskonstruktør.

Hos os er kunden altid i centrum

For os er det altid vigtigt, at du er tilfreds med arbejdet, når vi kører igen. Vi vægter nemlig kundetilfredshed højest.

Kvalitetsarbejde – hver gang!

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, hos os er du i sikre hænder, og vi afslutter ikke projektet før du er tilfreds.

Har du brug for rådgivning til dit nye tag, udvidelse af huset eller noget helt tredje?

Vi er altid klar til at hjælpe dig videre og svare på eventuelle spørgsmål du må have, vores kompetencer spænder bredt og du kan være sikker på god vejledning og kommunikation, når du vælger os til dit næste projekt. Fortæl os om dine ønsker og vi vil ud fra disse udarbejde et tilbud, som er skræddersyet til netop dig.

Når huset trænger til en tilbygning, når gulvet trænger til en overhaling eller paneler, døre og vinduer har brug for en kærlig hånd, står vi klar til at udføre arbejdet.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til kontakt@akson.dk

Henvendelser besvares hurtigst muligt.​