Reparation eller lægning af nyt tag

Vi hjælper dig med et nyt tag

Søger du en dygtig tagdækker? Hos Akson Byg kan vi hjælpe dig med et nyt tag eller med at udbedre tagets ømme punkter, så det atter beskytter mod vind og vejr.

Med jævnlige mellemrum bør man få kigget taget efter for utætheder og skader, da det kan sparre dig for unødige bekymringer. Ved at forbedre din ventilation, kan du for eksempel undgå svamp i tagkonstruktioner. 

Tilstoppede tagrender og nedløb kan ligeledes give fugtskader, hvis de ikke leder vandet væk fra tagkonstruktioner.

Hvis taget skal skiftes, er der en verden af muligheder, og vores tømrer rådgiver og inspirerer med udgangspunkt i dit hus. Vi kører ud til både private og erhverv i områderne Aarhus, Horsens, Odder og Skanderborg.

Spar penge på energiregningen

Ved nybyggeri klarer vi hele tagkonstruktionen sammen med vores faste samarbejdspartnere, så du kan være sikker på, at kvaliteten altid er i top og at arbejdet er færdigt til tiden. Taget udgør en vigtig del af husets fremtoning, og derfor er et nyt tag en oplagt mulighed for at give din bolig et stilmæssigt løft.

Vi løser alle typer af opgaver inden for tagarbejde, som blandt andet omfatter:

  • Renovering og udskiftning af tag, såsom eternittag eller tegltag
  • Opsætning af kviste og ovenlysvinduer
  • Bygning af tagterrasser
  • Ombygning af uudnyttede tagetager til brugbart boligareal

Taget er det vigtigste værn mod klimaet, og du kan spare tusindvis af kroner ved selv at opdage mindre utætheder, så større skader ikke udvikles med tiden.

Vores kendskab til de mest moderne teknikker gør os i stand til at vurdere, om dit tag kan nøjes med en mindre reparation, eller om der er behov for en større udskiftning.

Kontakt os allerede i dag for en billig pris

Ønsker du at høre mere om dine muligheder inden for tagrenovering eller ved et helt nyt tag, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på 27 13 47 01 eller 26 37 00 57. Du kan også skrive til os på mail kontakt@akson.dk eller ved at benytte dig af vores kontaktformular.

Vi giver gerne et tilbud

Går du rundt med en konkret idé eller tanke om noget, du tror vi kan hjælpe dig med, er du naturligvis meget velkommen til at sende os en forespørgsel.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.

Vi udfører opgaver i hele Sønderjylland og Østjylland

Vi har afdelinger i Aarhus og Aabenraa hvilke betyder at vi udfører opgaver i hele Sønderjylland og Østjylland.​

Vi udfører opgaver i hele Sønderjylland og Østjylland

Vi har afdelinger i Aarhus og Aabenrå hvilke betyder at vi udfører opgaver i hele Sønderjylland og Østjylland.​

Hvad der gør os unik

Hvorfor skal du vælge os?​

Bygningskonstruktør & Tømrer

Hos os får du altid det resultat og den bedste rådgivning, da vi både er tømrer og bygningskonstruktør.

Hos os er kunden altid i centrum

For os er det altid vigtigt, at du er tilfreds med arbejdet, når vi kører igen. Vi vægter nemlig kundetilfredshed højest.

Kvalitetsarbejde – hver gang!

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, hos os er du i sikre hænder, og vi afslutter ikke projektet før du er tilfreds.

Har du brug for rådgivning til dit nye tag, udvidelse af huset eller noget helt tredje?

Vi er altid klar til at hjælpe dig videre og svare på eventuelle spørgsmål du må have, vores kompetencer spænder bredt og du kan være sikker på god vejledning og kommunikation, når du vælger os til dit næste projekt. Fortæl os om dine ønsker og vi vil ud fra disse udarbejde et tilbud, som er skræddersyet til netop dig.

Når huset trænger til en tilbygning, når gulvet trænger til en overhaling eller paneler, døre og vinduer har brug for en kærlig hånd, står vi klar til at udføre arbejdet.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til kontakt@akson.dk

Henvendelser besvares hurtigst muligt.​