Kompetent byggerådgivning og byggeledelse

Bygherrerådgivning med fokus på dine ønsker

Går du med byggetanker og mangler du en byggerådgiver til at realisere dine gode idéer? Så er du kommet det helt rigtige sted. Hos Akson Byg tilbyder vi byggerådgivning og byggeledelse. Vi er et moderne tømrerfirma, som tager hånd om dine ønsker fra første stregtegning til det færdige byggeri. Mangler du at få styr på byggetilladelserne, hjælper vi også gerne med det.

Vi ser frem til at høre fra dig, uanset om din opgave er enkel eller kompliceret. Hos Akson Byg løser vi alle former for tømreropgaver og efter alle kunstens regler. Vi opererer som bygherrerådgiver for både privat- og erhvervskunder i Aarhus, Skanderborg, Horsens og Odder.

Vi lægger vægt på et grundigt forarbejde, hvor vi sammen med dig finder frem til den bedste løsning. På den måde skaber vi grundlaget for det gode, solide og smukke tømrerarbejde.

Byggerådgivning og byggeledelse i samarbejde med dig

Projektering, planlægning og styring af byggerier skal ligge hos erfarne virksomheder med speciale i netop det arbejde. Vi lægger vægt på et tæt og løbende samarbejde med dig, for på den måde sikrer vi, at der er en fælles forståelse af, hvad der skal laves gennem hele projektet.

Skal du bygge nyt, bygge til eller renovere, så står vi klar til at udføre hele entreprisen. Vi tilbyder en totalløsning som spænder fra projekteringen til opførelsen.

Vi tilbyder altid en kyndig byggerådgivning, så resultatet bliver smukt og holdbart og lever op til dine drømme.

Som byggesagkyndig lægger vi vægt på kundetilfredshed, og med den store fleksibilitet, som vi tilbyder under hele projektet, er det muligt at ændre planerne løbende, såfremt du måtte ønske det.

​Kontakt os og få en pris på bygherrerådgivning

Har du spørgsmål til priser eller ønsker du et uforpligtende tilbud på byggerådgivning, er du altid velkommen til at kontakte os på 27 13 47 01 eller 26 37 00 57.

Vi ser frem til et godt samarbejde.

Vi giver gerne et tilbud

Går du rundt med en konkret idé eller tanke om noget, du tror vi kan hjælpe dig med, er du naturligvis meget velkommen til at sende os en forespørgsel.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.

Vi udfører opgaver i hele Sønderjylland og Østjylland

Vi har afdelinger i Aarhus og Aabenraa hvilke betyder at vi udfører opgaver i hele Sønderjylland og Østjylland.​

Vi udfører opgaver i hele Sønderjylland og Østjylland

Vi har afdelinger i Aarhus og Aabenrå hvilke betyder at vi udfører opgaver i hele Sønderjylland og Østjylland.​

Hvad der gør os unik

Hvorfor skal du vælge os?​

Bygningskonstruktør & Tømrer

Hos os får du altid det resultat og den bedste rådgivning, da vi både er tømrer og bygningskonstruktør.

Hos os er kunden altid i centrum

For os er det altid vigtigt, at du er tilfreds med arbejdet, når vi kører igen. Vi vægter nemlig kundetilfredshed højest.

Kvalitetsarbejde – hver gang!

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, hos os er du i sikre hænder, og vi afslutter ikke projektet før du er tilfreds.

Har du brug for rådgivning til dit nye tag, udvidelse af huset eller noget helt tredje?

Vi er altid klar til at hjælpe dig videre og svare på eventuelle spørgsmål du må have, vores kompetencer spænder bredt og du kan være sikker på god vejledning og kommunikation, når du vælger os til dit næste projekt. Fortæl os om dine ønsker og vi vil ud fra disse udarbejde et tilbud, som er skræddersyet til netop dig.

Når huset trænger til en tilbygning, når gulvet trænger til en overhaling eller paneler, døre og vinduer har brug for en kærlig hånd, står vi klar til at udføre arbejdet.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til kontakt@akson.dk

Henvendelser besvares hurtigst muligt.​